T4i

Společně s FD system, spol. s r.o. pro vás připravujeme  
ucelenou sadu nástrojů pro podporu neustálého zlepšování.
V jednotlivých oblastech Continuous Improvement nebudete již odkázáni na změť dokumentů a tabulek v MS-Excel, roztroušenou po nesourodých úložištích a nesdílejících data.

Hlavní myšlenkou námi nabízeného řešení je poskytnout veškeré potřebné nástroje pro zavedení a řízení CI a nabídnout jejich dostupnost kdykoli a kdekoli, z jakéhokoli zařízení. Koncepčně se jedná o webovou aplikaci s možností jejího zakoupení a následného provozu In-House (místní nasazení) nebo jejího užívání formou pronájmu ve variantě SaaS, tedy Software as a Service (software jako služba).

Aplikace je postavena na nejmodernějších technologiích, které jsou v současné době k dispozici. Jako aplikační framework využíváme technologii Microsoft ASP.NET ve verzi 4.6, jako datová základna slouží Microsoft SQL server ve verzi 2012 nebo 2014. Při pohledu „pod kapotu“ ocení specialisté z oboru informačních technologií přítomnost řešení na bázi Entity Framework, Bootstrap, JQuery, TinyMCE a dalších. Jako vývojové prostředí používáme Microsoft Visual Studio 2015.


T4 můžeme rozumět:
Technology for improvement
Tools for improvement
Teamwork for improvement
Timeline for improvement

Základní struktura vznikající aplikace je:



Některé moduly a nástroje můžete při naší spolupráci již využívat.

Komentáře